MDK Containers in Benschop

Een container inzetten in Benschop

Afvalinzameling en puinverwerking regelt u makkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Benschop gaat moeiteloos en direct via onze website. MDK Containers heeft allerlei puinbakken staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Kamerik, Meerkerk, Den Dolder en Benschop. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons diverse afmetingen containers huren in Benschop. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig spullen in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van omvangrijke en kleine omvang. We hebben diverse afmetingen containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Kies als eerste het type vuilnis, bijvoorbeeld bouw- en sloopafval. Kies dan de afmetingen van de container. U leest gelijk of de container op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, denk aan bedrijfsafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan tijdelijke opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Benschop puin te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen vuilnis zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!

Menu