MDK Containers in Baambrugge

Een container huren in Baambrugge

Puinverzameling en puinverwerking doet u gemakkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Baambrugge gaat gemakkelijk en vlug via onze site. We hebben verschillende containers in huis, zoals containers voor bouwafval. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Leerbroek, Hagestein, Baambrugge en Maarsbergen. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het grote assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse maten containers huren in Baambrugge. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd spullen in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van flinke en kleine omvang. We hebben diverse categorieën containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Kies als eerste de soort afval voor de puinbak, denk aan groenafval container. Selecteer vervolgens de grootte van de container. U leest direct of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor ieder soort afval een rolcontainer, bijvoorbeeld glasafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, zoals voor tussentijdse opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Baambrugge puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen puin zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!