MDK Containers in Austerlitz

Een container huren in Austerlitz

Afvalcollectie en puinverwerking regelt u eenvoudig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Austerlitz gaat handig en gauw via onze site. MDK Containers heeft verschillende containers gereedstaan, zoals containers voor bouwafval. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Vreeland, Tienhoven, Bosch en Duin en Austerlitz. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het ruime assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei maten containers huren in Austerlitz. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van flinke en bescheiden afmetingen. We hebben allerlei maten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Selecteer als eerste de categorie puin voor de puinbak, denk aan een groenafval container. Kies dan de maat van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor ieder soort afval een rolcontainer, bijvoorbeeld glasafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan kortstondige opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Austerlitz afval te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!