MDK Containers in Amstelhoek

Een container aanvragen in Amstelhoek

Afvalverzameling en puinverwerking doet u handig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Amstelhoek gaat moeiteloos en snel via onze website. MDK Containers heeft diverse containers in huis, zoals containers voor bouwafval. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Amstelhoek, De Hoef, Zijderveld, Kedichem en Eemdijk. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het uitgebreide aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende soorten containers huren in Amstelhoek. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig inboedel in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van grote en bescheiden omvang. We hebben verschillende maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede container? Kies eerst de categorie afval, denk aan grofvuil/huisraad, groenafval container of een container voor gemengd afval. Kies vervolgens de grootte van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor ieder soort afval een rolcontainer, bijvoorbeeld bedrijfsafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan kortstondige opslag van meubels of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Amstelhoek puin te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!