MDK Containers in Achterveld

Een container aanvragen in Achterveld

Puinverzameling en puinverwerking regelt u makkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Achterveld gaat moeiteloos en vlug via onze site. MDK Containers heeft verschillende puinbakken staan, zoals containers voor bouwafval. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Werkhoven, Achterveld, Zegveld en Langbroek. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en metselzand.

Het uitgebreide aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende afmetingen containers huren in Achterveld. Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van omvangrijke en kleine omvang. We hebben allerlei afmetingen containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies als eerste het type vuilnis voor de puinbak, denk aan een groenafval container of een container voor gemengd afval. Selecteer daarna de maat van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor ieder soort afval een rolcontainer, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor tussentijdse opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Achterveld vuilnis te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!