MDK Containers in Achterberg

Een container bestellen in Achterberg

Puininzameling en afvalverwerking doet u moeiteloos met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Achterberg gaat gemakkelijk en vlot via onze website. We hebben allerlei containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Elst, Linschoten, Loenen aan de Vecht en Achterberg. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei categorieën containers huren in Achterberg. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te stellen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van grote en kleine grootte. We hebben diverse maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Selecteer eerst de categorie puin, bijvoorbeeld een groenafval container of een container voor gemengd afval. Kies vervolgens de maat van de container. U leest direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor ieder soort afval een rolcontainer, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan allerlei bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van meubels of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Achterberg puin te splitsen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen puin zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!