MDK Containers in Acboude

Een container inzetten in Acboude

Puincollectie en puinverwerking regelt u eenvoudig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Acboude gaat gemakkelijk en snel via onze website. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in HarmelenAcboudeLeersum en Soesterberg. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en metselzand.

Het uitgebreide assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende soorten containers huren in Acboude. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voorlopig inboedel in op te stellen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van omvangrijke en bescheiden afmetingen. We hebben diverse categorieën containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Kies eerst de soort puin, bijvoorbeeld een groenafval container een container voor gemengd afval. Selecteer dan de maat van de container. U leest direct of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte container, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan een rolcontainer voor afval is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor tijdelijke opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Acboude puin te verdelen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!