MDK Containers in Zevenhuizen

Afvalcontainers bestellen in Zevenhuizen

Puincollectie en puinverwerking regelt u eenvoudig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een puinbak in Zevenhuizen gaat gemakkelijk en snel via onze site. MDK Containers heeft allerlei puinbakken gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Stoutenburg Noord, Zevenhuizen, Oosterwijk, Spengen en Geer. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het grote assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei categorieën containers huren in Zevenhuizen. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubels in op te stellen. Onze puinbakken op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van omvangrijke en kleinere grootte. We hebben verschillende soorten: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de goede container? Selecteer als eerste de soort puin, zoals grond. Selecteer vervolgens de grootte van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een passende container, denk aan archiefafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, zoals kleine afvalcontainers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan tijdelijke opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Zevenhuizen puin te splitsen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. De recycling van afval met een container staat bij MDK Containers voorop. We scheiden vuilnis zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!