Certificaat MVO

Certificaat MVO

Wij hebben eind juni ons certificaat voor de MVO prestatieladder niveau 1 gehaald, een knap stukje teamwork heeft dit mogelijk gemaakt.

Weten jullie ideeën die aansluiten bij onze volgende 11 indicatoren deel ze dan met ons, wel willen graag weten wat onze stakeholders voor een iidee hebben als wij zeggen we gaan op voor beleid omtrent:

Verbod op discriminatie, Verbod op kinderarbeid, Preventie van gedwongen en verplichte arbeid, Veiligheidsbeleid, Publiek beleid, Concurrentie belemmerend gedrag, Naleving van eerlijk zaken doen, Gezondheid en veiligheid van consumenten, Naleving van consumenten aangelegenheden, Transport en Positieve bijdrage aan de lokale economie en bedrijvigheid.

De directie wil deze nieuw aangedragen indicatoren invullen met plannen, processen en heeft genoeg ideeën hiervoor. Maar we vinden het van belang dat we onze ideeën ook afstemmen op en met onze stakeholders. We hopen dan ook dat u eventuele mogelijkheden met ons wilt delen.

Omdat ondernemen iets is wat je samen doet hebben we iedereen zijn steun nodig om MDK Containers & Recycling BV naar het volgende niveau te krijgen op de MVO-prestatieladder.

Met vriendelijke groet,

Martin de Kleijn

MDK Containers

Team van MDK dat zich mede inzet voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO prestatieladder niveau 2

BSI certificaat