Skip links
Home » Producten » Bouwcontainer tuin- en plantsoenafval 10 m3

Bouwcontainer tuin- en plantsoenafval 10 m3

Bouwcontainer tuin- en plantsoenafval 10 m3

3.4m x 1.8m x 1.7m

Prijs op aanvraag

Bouwcontainer tuin- en plantsoenafval 10 m3

0,00

Huur deze container voor tuin- en plantsoenafval van 10m3. Tuinwerkzaamheden gaan vaak gepaard met aanzienlijke hoeveelheden tuinafval, zoals takken, boomstammen, graszoden en tegels. Het huren van een tuinafval container is in dit geval een uitstekende oplossing.

Neem contact op

Toevoegen aan offerte

Aantal:

Snelle bezorging

Scherpe prijzen

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Omschrijving

U heeft uw tuin grondig onder handen genomen, waarbij u uitgebreid heeft gesnoeid, planten en struiken heeft vervangen, of zelfs de hele tuin een complete make-over heeft gegeven. Wat uw aanpak ook was, tuinwerkzaamheden gaan vaak gepaard met aanzienlijke hoeveelheden tuinafval, zoals takken, boomstammen, graszoden en tegels. Het huren van een tuinafval container is in dit geval een uitstekende oplossing. Meestal is er niet genoeg ruimte in uw eigen container om al het tuinafval kwijt te kunnen. U kunt ervoor kiezen om heen en weer te gaan naar de milieustraat met takken, bladeren en struiken, of u kunt een tuinafval container huren. Door een container te huren, kunt u uw tuinafval eenvoudig kwijt zonder u zorgen te hoeven maken over het ophalen van de container voor tuinafval.

 

Verschillende maten puinbakken

Bij het huren van een tuinafval container bieden wij verschillende maten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. MDK Containers staat altijd klaar met de ideale container voor uw project. Wij raden aan om voordat u een container huurt, een schatting te maken van de hoeveelheid afval die u weg wilt gooien. Het is verstandig om dit aantal altijd naar boven af te ronden om te voorkomen dat de container uiteindelijk te klein blijkt te zijn. Naast tuinafval containers biedt MDK Containers ook andere mogelijkheden, zoals afvalcontainers, rolcontainers en opslagcontainers.

Dit mag er WEL in deze container:

  Blad

  Boomstammen

  Stobben

  Planten

  Snoeihout

Dit mag er NIET in deze container:

  Groente- en fruitafval

  Grond en aanhangig grond

  Puin

  Bewerkt hout (planken, schuttingen etc.)

  Bedrijfsafval

  Gevaarlijk afval

Additional information

Afmetingen 3,4 × 1,8 × 1,7 m
Inhoud

10m3

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.